dimecres, 7 de gener del 2009


Des del Consorci del Lluçanès, el meu objectiu és potenciar i divulgar la cultura del Lluçanès a través de la Festa de la Transhumància. Aquesta es farà cada any en un municipi diferent del territori i aquest 2009 es realitzarà a Alpens fent-ho coincidir amb la Fira de Maig.
Per tant, la meva tasca serà organitzar tot allò relacionat amb la festa; des de la creació de tallers, àpats populars, etc. fins a caminades pels camins ramaders.
De moment, juntament amb el tècnic de cultura, hem començat a pensar possibles tallers a realitzar, qui els podria fer, etc. També tinc previst ja per la setmana vinent marcar un camí ramader i així, a curt termini, tenir senyalitzats dos dels quatre camins ramaders que passen pel Lluçanès.

Aina -Consorci del Lluçanès-

2 comentaris:

  1. Ei Aina, ja m'explicaras com ho fas això de marcar els camins! Jo també he de fer una ruta, i voldria comparar la manera de fer-ho. Ho faras amb el programa MiraMon? Suposu que també teniu una marca distintiva a l'hora de marcar el camí? Ho feu amb estaques de fusta, o amb pintura¿?

    Jeje, ara veig que he fet motles preguntes!
    Bé, ja m'ajudareu a resodre els dubtes!
    Fins aviat

    Rosa Valls

    ResponElimina
  2. Hola Rosa! tot just avui m'he adonat de que vas fer aquest comentari! dons bé, ja ho vas veure el dimarts, ho farà una empresa de ja es dedica a marcar rutes i ho farem a través de fites, banderoles i plànols. També alguns punts els marcarem nosaltres amb pintura.
    Espero que us agradés la ruta tot i el fang!
    Fins la pròxima!

    ResponElimina