divendres, 30 de gener del 2009

Precisant el projecte...

Hola a tots companys!
Espero que us vagi a tots molt bé, segur que si.
A esperes de fer una reunió el dimarts amb el tècnic de cultura, us comento que el meu projecte basat en donar a conèixer i potenciar el recinte del Poble Vell és destinat quasi exclusivament en la ja existosa Fira Medieval. L'espai que hi dedicarem per incloure tot el tema de la sal consta d'un túnel, d'una placeta i de tot el carrer que continua de la placeta fins a baix.
El que volem representar és el procés que seguia la sal a l'època medieval un cop era extreta de la mina, així com la l'explotació del mineral (representació d'una antiga mina de sal), com el transport del mineral (del túnel fins al final de la placeta), el tractament del mineral (es portarà el mineral fins a un molí de sal), i finalment també inclourem la comercialització de la sal (paradetes i demostracions dels diferents usos de la sal a l'epoca medieval).
També s'esta pensant de posar un projector on vagin sortint diferents fotos del procés (si pot ser un abans i un després), així la gent pugui entrendre que és el que està veient sense la necessitat de que un guia els hi expliqui.
Per una altra banda, pel que fa al tema de millorar les senyalitzacions respecte el Poble Vell, és una acció que hem de fer conjuntament amb el tècnic de cultura i que encara no ens hi hem posat per motius de feina.

Doncs, un altre dia ja faré fotos de l'espai que hi dedicarem per la sal a la Fira medieval.
Que vagi molt bé a tothom!

Sara

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada