dijous, 22 de gener del 2009

FESTA MAJOR D'HIVERN DE SANT POL DE MAR

Hola a tothom,

La Beth i jo des de la Vallalta voldriem fer una miqueta de competència a la Verònica d'Òdena i us convidem a tots a la Festa Major d'hivern de St. Pol de Mar.

La Festa comença dema a les 21 h amb el Tradicional Concert de Nadal amb la Cobla "La Flama de Farners".

Dissabte tenim cantada de Corals, processó de l'any Jubileu (en ocasió del bimil.lenari del naixement de l'apòstol Sant Pau, s'han volgut afegir alguns actes especials dedicats al sant), missa extraordinària de l'any Paulí, sopar popular (10 euros!!! hi han inscrites unes 160 persones) i acabarem el dia amb ball amb la Salseta del Poble Sec, l'entrada és gratuïta.

Diumenge durant tot el dia us podeu passejar per la fira de St Pau, missa solemne en honor al sant, cercavila de Gegants i, per aquells que tingueu petits a casa, espectacle infantil "Xumet i Xinxeta" i, per acabar, Cicle de Concert de les Volades Santpolenques amb l'Orquestra Cambra de Granollers.


El diumenge següent, 1 de Febrer, es celebra la XXV Marxa de St Pau i el VIII mercat del col.leccionista.

Per a més informació sempre podeu anar a la web de Sant Pol: www.santpol.org tambè hi podeu trobar informació del poble i reportatges fotogràfics que us poden donar una idea del què es fa a la nostra vila.

Si us decidiu ens veiem per allà, nosaltres dues hi serem segur!

Fins aviat


Beth i Núria
TASCS La Vallalta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada