dimecres, 4 de febrer del 2009

Novetats i canvis del projecte per la Vallalta

Hola a tothom,

Com que hi ha hagut alguns canvis en un dels nostres projectes hem pensat que seria bó que us posessim una miqueta al dia de com va tot.

PROJECTE 1: UNA RIERADA DE CONTES.

En aquest projecte teniem 3 accions:

  • Conte de llegendes de la Vallalta: Aquest està bastant encarrilat, al final hem decidit fer 3 petits contes, de manera que es comença una col.lecció i es dóna la possibilitat que l'any vinent, si es vol, hi hagi una continuïtat. Tots tindran el mateix format (18x20 de 16-20 pàgines) però per a cada un farem servir diferentes il.lustradores, així li dóna una certa individualitat a cada llibre. Hem parlat amb il.lustradores (dóna la casualitat que totes són dones) i impremtes i ja ens han donat pressupostos aproximats. Ara falta acabar de triar totes les llegendes, de fet només ens en falta una, per Sant Pol tenim la de "Sant Pol la manta", per Sant Iscle "Dones d'Aigua", i de Sant Cebrià segurament serà la llegenda sobre una masia "encantada" molt coneguda al poble. El text de cada conte voliem fer-lo nosaltres, totes valentes, ens pensàvem que seria senzill però ara no ho sembla tant... ja veurem.

  • Caixa de jocs educatius sobre la cultura de la Vallalta: Aquest ha canviat moltíssim. Després de parlar amb les escoles, els seus responsables ens van donar una idea diferent del què podriem fer perquè a ells els hi resultés una eina útil i fàcil d'utilitzar a l'hora d'ensenyar la cultura de la regió. Ells aposten per les noves tecnologies, troben que es més senzill i pràctic tenir un CD amb jocs que ells poden instal.lar a tots els ordinadors de l'escola que tenir un parell de caixes on només hi poden jugar 6 nens amb cada una. D'aquí vam treure la idea d'afegir els jocs a la web que estem preparant pel segon projecte i si fos possible editar un CD i donar-lo a les escoles.

  • Activitats per la fira de la maduixa: Això bàsicament s'ha cancel.lat. Vam estar parlant amb la gent de Promoció Econòmica que organitza la Fira i ens van dir que aquest any no hi havia carrilet i que ells ja programaven algunes activitats, així que , junt al nostre tècnic responsable, vam decidir centrar-nos amb la resta d'accions que no és poc i deixar aquesta per a un altre any.

PROJECTE 2: LA VALLALTA. CAT

D'aquest hi ha moltes accions però en destacarem les més importants:

  • Recerca de la imatge de la Vallalta: Si recordeu teniem dues opcions, fer un concurs o parlar directament amb els dissenyadors, al final ens vam decidir per la segona, més que rés per qüestió de temps. Ja hem parlat amb alguns dissenyadors i tenim unes 6 propostes i pressupostos, ara falta ensenyar-los als representats de cada municipi i triar-ne un. Serà difícil perquè la veritat és que tots estan molt bé. Hem de destacar el fet que el /la dissenyador/a tambè s'encarregarà de fer el disseny del conte i de la web, així tenim 3 en 1, i si de passada se'n pot encarregar del disseny del jocs (que és una possibilitat depenent de qui triem), doncs molt millor!

  • Creació de la web cultural de la Vallalta: Aquesta part encara està molt verda però ja tenim pressupostos, ara només falta buscar la informació i una vegada tinguem la imatge doncs ja podrem començar a parlar amb els informàtics que la faran.

Doncs aixó és tot pel que fa als nostres projectes, si teniu idees ja sabeu, us podeu posar en contacte amb nosaltres a: tasc1@santpol.cat i tasc2@santpol.cat

Beth i Núria
TASC la Vallalta
Aj. Sant Pol/Aj. Sant Cebrià/Aj. Sant Iscle

1 comentari:

  1. Hola noies, la veritat que el projecte ja té cara definida i m'agrada molt les idees que heu tingut.
    Pel què fa el tema de la web, agrairia compartir opinions i entrebancs.

    Gràcies!!

    ResponElimina