divendres, 27 de febrer del 2009

El Poble de la Sal

Hola Companys,
Us vull comunicar que el meu projecte està ja molt definit i pensat, després d'alguns canvis en les accions que en un principi haviem pensat que es podrien fer però que ara mateix no les hem inclós al projecte, tot i que, les he deixat bastant ben explicades per si més endavant des de l'ajuntament troben el moment per portar-les a terme.
Doncs, el meu projecte com deia abans, ja té una estructura clara tot i que encara em falten moltes coses per acabar de perfilar, incloent el pressupost!
Aquest espai destinat al meu projecte, he de dir que és un espai complementari al que és la Fira però que evidentment formarà part d'ella.
Aquest espai on portarem a terme totes les accions l'hem anomenat "El Poble de la Sal", ja que com bé sabeu, volem incloure a la Fira Medieval un element propi del nostre poble com és el tema de la sal i de la importància que va tenir en aquella època. En aquest sentit, i en espera d'algunes reunions molt importants, puc dir que volem que hi hagi un espai d'escenografia (antiga mina de sal, molí de sal i un alfoí o toldo), representacions de diferents personatges vinculats a la sal i també volem que hi hagi una certa animació, com pot ser la de fer màgia amb sal. D'aquesta manera, els visitants podran apreciar el procés que seguia la sal un cop era extreta de la mina (extracció- transport (primer amb carretons i després amb una mula)-tractament (molí i alfolí)-comercialització (paradetes de venta i de demostracions sobre els diferents usos de la sal).
També, hi haurà un petit espai on es portarà a terme un taller de sal, on els més petits podran participar-hi. (aquest taller encara està per pensar). I pel que fa referència, a l'exposició que inicialment haviem pensat, cal dir que en prinipi no la farem, tot i que, més endavant i de cara a quan acabin les obres que estan fent a l'edifici del costat el qual el volen destinar a fer un centre d'interpretació de la sal, podria ser que pensessin en fer-la (l'exposició que haviem pensat era la de conèixer el món de la sal através dels sentits).
En resum, que això seria el perfil del meu projecte tot i que encara hem queden moltes coses per lligar....
Que vagi molt bé a tothom i ens veiem en pocs dies.

Sara

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada