dilluns, 6 d’abril del 2009

Sortida / formativa a Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Tot i que les previsions climatològiques no semblaven acompanyar-nos, el passat 1 d’abril ens vam llançar a l’aventura d’acostar-nos cap a Casanova de l’Obac, un dels punt d’informació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

La ruta prèvia abans d’arribar al punt de trobada, va ser tota una aventura des del principi… google maps, van fer alguna que altra mala passada a molts de nosaltres…

Un cop tots allí, va començar la sessió formativa a càrrec de Josep Canals, un dels tècnics del Parc. Va donar múltiples detalls de com dissenyar rutes, dels entrebancs a l’hora d’executar-les (entre competències de diferents institucions, amb empreses,…), els mal de caps que provoquen les senyalitzacions (els colors de les fites, de doble sentit o no…)… bé, tota una informació que sempre va bé que te l’expliqui algú que realment hi entén i hi està avesat.
Acabada la sessió formativa a una de les sales de la casa, va arribar el moment de fer un cop d’ull sobre el terreny. Una mica d’informació prèvia, mapa en mà i… a inspeccionar!




Poc després en Josep ens va deixar seguíssim sols per allí… i minuts més tard, i per motius tècnics, també ho van fer la Beth i la Núria.
La resta, ens vam “endinsar” per la ruta La font de la Portella.

Uns més tímids, …

d’altres més expeditius …


Tots vam gaudir de les vistes que el paisatge ens oferia, així com d’alguns detalls patrimonials que la ruta anava deixant al seu pas: el Pou de Glaç, el Turó Roig i la Font de la Portella.



Després de demanar al cel que no plogués i deixes acabar de gaudir de la nostra visita,

va arribar el moment d’acomiadar-nos del Parc, també de la Roser que marxava cap a una altra banda … i la resta de la família, amb els cotxes cap a Cal Forner!

D’aquí no hi ha foto prèvia, però vam acabar tots ben contents amb les safates i safates i safates i safates… que ens anaven portant: aquest cop sí, fins a reventar! Ja se’ns veu cara de satisfets, ja…

Doncs bé, aquesta ha estat la crònica de la sortida de la promoció TASC 08-09, i com comentava en Toni de Cal Forner quan ens portava el compte…: DONCS PER MOLTS ANYS PUGUI REPETIR-SE!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada