dimecres, 6 de maig del 2009

GRAN ÈXIT DE L'ACTIVITAT “LECTURA DE VINS” AMB UN TOTAL DE 150 ASSISTENTS.






El passat dijous 30 d'abril a Oristà va finalitzar “Lectura de Vins”, un tast de vins realitzat a les biblioteques del Lluçanès. El tast va començar a Olost hi ha recorregut un total de 9 pobles del territori.

La proposta, organitzada des del Consorci del Lluçanès juntament amb la col·laboració de les Biblioteques, ha esdevingut un gran èxit ja que ha tingut un gran número d'assistents en cadascuna de les biblioteques, 150 en total.

Tant les biblioteques com el Consorci han valorat molt positivament aquesta iniciativa i totes dues parts han manifestat la voluntat de poder continuar tirant endavant projectes d'aquest tipus conjuntament. Els assistents també van valorar l'activitat qualificant-la de molt interessant i divertida.

El tast de vins ha estat a càrrec de Sergi Sala de la Fonda Sala d'Olost. Aquest consistia en una petita introducció al món del vi i la vinya i a continuació es feia el tast. Els assistents van poder fer el tast de 5 vins (2 de blancs, 2 de negres i 1 rosat) i 2 caves i així conèixer les principals diferencies entre ells.

A més a més les biblioteques disposaven d'un ampli assortit de llibres relacionats amb el món del vi per tothom que volgués ampliar coneixements.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada