dilluns, 22 de desembre del 2008

Sta Eugènia de Berga

Bon dia companys,

No sé si recordareu que un dels projectes del Consell Comarcal d'Osona era crear una ruta sobre diferents restes de la Guerra Civil Espanyola. El fet és que tota aquesta ruta i totes les restes es recullen en un llibre que m'estic llegint: Els camps d'aviació d'Osona durant la Guerra Civil. ERRA GALLACH, MIQUEL i ERRA GIL, MARTÍ.

En referència això al setmana passada vaig concertar una cita en Jordi Pratdesaba, el regidor de cultura de l'Ajuntament de Sta. Eugènia de Berga. Ens vam reunir i vam parlar sobre les accions a dur a terme i aprofitant la meva visita vam visitar algunes de les restes que seran a la ruta que us he dit. Entre elles hi ha un refugi elemental antiaeri en perfecte estat de conservació i de que seguidament en podreu veure fotos de l'interior. Hi ha molta feina a fer però crec que és un projecte d'allò més interessant.

Avui mateix tinc una altra reunió amb una altra regidora de cultura d'un dels tres pobles de la ruta per parlar sobre el tema, si també anem a fer la part de la ruta ja tiraré fotos perquè les pogueu veure.

us deixo amb algunes fotografies de l'altre dia, no us les perdeu.



Eudald Sellarès, CC Osona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada